Burada Hayat Var, Bayburt’ta

CNN TÜRK’te, Burada Hayat Var adlı programla yörelerin mutfağı, ekonomisi ve doğası üzerine özel yayınlar yapan Aynur Tartan, bu hafta Bayburt’un sesini bir kez daha tüm Türkiye’ye duyuracak.

Burada Hayat Var, Bayburt’ta

Bayburt Postası - CNN  TÜRK’te, Burada Hayat Var adlı programla yörelerin mutfağı, ekonomisi ve doğası üzerine özel yayınlar yapan Aynur Tartan, bu hafta Bayburt’un sesini bir kez daha tüm Türkiye’ye duyuracak. Daha önce Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Girişimci İş Adamları Vakfı Başkanı Mehmet  Koç, SOCAR Türkiye CEO’su-PETKİM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz ve sanatçı Muhsin Bayburtlu’nun konuk olduğu programda, bu defa farklı ünlü isimler ağırlanıyor.

Yörelerin mutfağı, ekonomisi ve doğası üzerine özel yayınlar yapan Aynur Tartan’ın CNN TÜRK'te yayınlanan Burada Hayat Var'a, CHP eski milletvekili ve sanatçı Berhan Şimşek, Dr. Eser Cemil Alptekin, gazeteci Öznur Karslı ile sanatçı Sincanlı Filiz konuk oluyor. Program 9 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da CNN TÜRK ekranına gelecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.