Bugün programda neler var? Şenlik Günlüğü...

Bayburt Postası - Bayburt Uluslararası 15. Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni 3. gün programı yine dopdolu. Bugün programa Türk Dünyası Parkı’nda açılacak olan fotoğraf sergisinden başlamanızı tavsiye ediyoruz. Fotoğrafçı ve iyi bir Bayburtlu olan Feridun Hacıhasanzade’nin Bayburt fotoğraflarından oluşan sergisini mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz. (Sergi günboyu açık kalacaktır.) Bayburt Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından Bayburt Konağı’nda düzenlenen “Şiir Programı” ise günün diğer bir kültür aktivitesi olacak. (Saat: 15.00)

Bugün programda neler var? Şenlik Günlüğü...

Bayburt Uluslararası 15. Kültür ve Sanat ŞöleniBayburt Postası - Bayburt Uluslararası 15. Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni 3. gün programı yine dopdolu. Bugün programa Türk Dünyası Parkı’nda açılacak olan fotoğraf sergisinden başlamanızı tavsiye ediyoruz. Fotoğrafçı ve iyi bir Bayburtlu olan Feridun Hacıhasanzade’nin Bayburt fotoğraflarından oluşan sergisini mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz. (Sergi günboyu açık kalacaktır.) Bayburt Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından Bayburt Konağı’nda düzenlenen “Şiir Programı” ise günün diğer bir kültür aktivitesi olacak. (Saat: 15.00)

Saat: 16.00 / BEKDER/ Tiyatro Gösterisi / Şair Zihni Kültür Merkezi

Saat: 18.00 / Cirit Müsabakası Final Karşılaşması / Özel Cirit Sahası

Saat: 20.00 / BEKDER/ Tiyatro Gösterisi / Şair Zihni Kültür Merkezi (2. Gösterim)

EDİTÖR: Bayburt Uluslararası 15. Dede Korku Kültür ve Sanat Şöleni’nde yaşanan tüm etkinlikleri www.bayburtpostasi.com.tr adresinde, Kültür bölümümüzün Festival kategorisinde bulabilirsiniz. Ekonomi içerikli sempozyum ve panelleri ise yine sitemizin "Ekonomi" bölümünden takip edebilirsiniz.    

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.