Bayburtlu küçük sanatçılar İstanbul’da!

Bu yıl ilki gerçekleşen Bayburt Baksı Müzesi 1. Öğrenci Sanat Şenliği’ne katılan ve başarılı olan 15 küçük sanatçı İstanbul’da. 3 gün boyunca İstanbul’da çeşitli organizasyonlara katılacak olan başarılı öğrencilerimiz, Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı olan Contemporary İstanbul’da boy gösterecek...

Bayburtlu küçük sanatçılar İstanbul’da!

Bayburt Postası - Bu yıl ilki gerçekleşen Bayburt Baksı Müzesi 1. Öğrenci Sanat Şenliği’ne katılan ve başarılı olan 15 küçük sanatçı İstanbul’da. 3 gün boyunca İstanbul’da çeşitli organizasyonlara katılacak olan başarılı öğrencilerimiz, Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı olan Contemporary İstanbul’da boy gösterecek. 13 küçük sanatçımız Comtemporary İstanbul süresince, Yıldız Holding önderliğinde gerçekleşen Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nde İstanbullu yaşıtlarıyla buluşacak. Başarılı öğrencilerimizin, Bayburt 1. Öğrenci Sanat Şenliği’nde yaptığı eserler de fuar kapsamında görücüye çıkacak.

İstanbul yolcusu kalmasın!

Aileleri tarafından Bayburt’tan uğurlanan başarılı öğrencilerimize Bayburt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Altan Kalkın, eğitmenler Aziz Aydın, Şadiye Kocaoğlu ve yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Adem Durulmuş eşlik ediyor.

Baksı Kültür Sanat Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Yıldız Holding ve Ülker Çocuk Sanat Atölyesi yetkilileri, Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği Genel Koordinatörü ve Yayın Editörümüz Kürşat Okutmuş tarafından karşılanan kafilede yer alan başarılı öğrencilerimizin isimleri şöyle:

Burak Bayrak, Beyzanur Kaya, Emre Genç, Ali Talip Ünsal, Turgay Okumuş, Oğuz Eren Güneş, Adem Can, Esra Özdemir, Fatma Birgül, Ahmet Yesevi Koçyiğit, Muhammet Efe Yılmaztürk, Melisa Orhan, Ece Sena Kocaoğlu.

İstanbul Programı

İstanbul’da hem sanat hem de eğlence içerikli dolu dolu 3 gün geçirecek olan genç sanatçılarımız Ülker Çikolata fabrikasını gezerek, burada bir workshopa katılacaklar. Daha sonra Contemporary İstanbul Fuarı’na geçerek, burada 2 gün boyunca çeşitli atölye çalışmalarına katılacak olan öğrencilerimiz; son gün boğaz turu ve 3D sinema keyfinin ardından, Otto Santral, Enerji ve Koç Müzesi gibi çeşitli sanat merkezlerini dolaşacaklar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OGUZHANKAYMAK 10 yıl önce

ŞADYE O BİZMİ HOCAMIZ