Ağbal: "Zaman Bayburt'u kalkındırma zamanı"

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'un misafiri olarak Beşpınar Köyü'ne giden AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, burada basın mensuplarına bir açıklamada bulundu.

Ağbal: "Zaman Bayburt'u kalkındırma zamanı"
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti Milletvekili adayı Naci Ağbal, amaçlarının Bayburt'ta yüzde 85'lik oy oranını yakalamak olduğunu belirterek, "Zaman Bayburt'u kalkındırma zamanı. Onun için 7 Haziran seçimlerinde sayın Başbakanımızın talimatları çerçevesinde yüzde 85'lik oy oranını yakalamak temel amacımız. İnşallah Bayburt halkının bu seçimde AK Parti iktidarına verdiği destekle birlikte önümüzdeki dönem Bayburt için somut işlerin yapıldığı bir döneme gideceğiz" dedi. 

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'un misafiri olarak Beşpınar Köyü'ne giden Ağbal, burada basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. 

Yavuz'un baba ocağında yaptırdığı mekânları gezen Ağbal, "Biz Bayburt'ta bir Baksı Müzesi biliyoruz ama bence Kenan beyin Beşpınar'da yaptığı bu müze önümüzdeki dönemde Baksı Müzesi ile yarışacaktır. Kendine ben çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.  

Açıklamasında Bayburt'ta yaptığı seçim çalışmalarına değinerek, Başbakan'ın Bayburt mitinginde söz verdiği tüm projelerin arkasında olduklarını belirterek,  "İnşallah 7 Haziran'da çıkacak netice bize büyük bir teşvik edici unsur olacak" dedi. 

Belediye Başkanı Mete Memiş ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'ın da katıldığı ziyarette Ağbal, seçim çalışmalarına değindiği açıklamasında şunları söyledi:

"Bayburt için de, Türkiye için de önemli bir seçim"

"Öncelikle Bayburt'ta bulunan tüm işçi kardeşlerimizin bayramını kutluyorum. Huzur içinde barış içinde nice bayramlara diyoruz. Seçim çalışmalarına büyük bir heyecanla gayretle devam ediyoruz. Önümüzde yaklaşık 37 gün var. Bugüne kadar Bayburt'ta esnafımızla bir araya geldik. Sorunlarını dinledik kendilerine nasıl yardımcı oluruz diye fikir ürettik. Dolayısıyla sahadada gece gündüz her yerde varız. 7 Haziran seçimleri Bayburt için de, Türkiye için de önemli bir seçim. Biz bugüne kadar yapılan hizmetlerin hepsini anlatıyoruz. Bir de sayın başbakanımızın Bayburt'ta verdiği müjdeler var, onları anlatıyoruz. Bayburt öğrenci sayısı olarak 15 bine çıkacak. 200 yataklı bir devlet hastanesi  inşaatına başlanacak. Proje hazırlıklarımız sürüyor. Sayın başbakanımızın söz verdiği tüm projelerin arkasındayız. İnşallah 7 Haziran'da çıkacak netice bize büyük bir teşvik edici unsur olacak." 

"Somut işlerin yapıldığı bir döneme gideceğiz"

"Bugün 4 köyümüzü daha gezeceğiz. Hem şehirde esnafımızla görüşürken, hem de köylerde vatandaşlarımızla görüşürken vatandaşlarımızın sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a, sayın Başbakan'ımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na büyük bir teveccühünü ve güvenini görüyoruz. Biz bu sevgi ve güveni arakamıza alarak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ezelerimizin, dedelerimizin, nenelerimizin dualarını alıyoruz. Ben şahsen önümüzdeki dönemde bütün var gücümüzle Bayburt için ne yapabiliriz bunun derdinde olacağız. Sizin aracılığınızla Bayburtlu hemşehrilerime şunu söylemek istiyorum. Zaman birlik ve beraberlik zamanı, zaman Bayburt için oy verme zamanı ve Bayburt'u kalkındırma zamanı. Onun için 7 Haziran seçimlerinde sayın başbakanımızın talimatları çerçevesinde yüzde 85'lik oy oranını yakalamak temel amacımız. İnşallah Bayburt halkının bu seçimde AK Parti iktidarına verdiği destekle birlikte önümüzdeki dönem Bayburt için somut işlerin yapıldığı bir döneme gideceğiz."

"Biz Bayburt'a hizmet için varız"

"Burada şunu da belirtmem de fayda var. AK Parti'den bir şekilde parlamentoda 2 milletvekili ile temsil edileceğiz. Bu temsilin sadece sayı olarak 2 kişi olmasının ötesinde anlamları var. Bizim bu dönemde  Bayburt'a daha fazla hizmet edebilmemiz için sadece 2 milletvekilinin AK Parti'den seçilerek gitmesi değil güçlü bir oy oranıyla da bizim parlamentoda varlığımızı göstermemiz lazım. Bunun hizmet olarak döneceği hususunda herkes emin olsun. Bazen farklı yaklaşımlarla oyu verirken farklı bir tercihte bulunabiliriz. Oy verirken temel tercimiz şu olsun, biz önümüzdeki dönemde Bayburt siyasetinin hizmet olarak dönmesini mi istiyoruz, hizmetin kendisini mi istiyoruz, yoksa sadece 4 yılda 3 defa meclis kürsüsüne çıkıp çıkmayacağı belli olan bir siyasetin arkasında mı duracağız? Özellikle hemşehrilerimizin bu süreçte bu muhabbete ve sevgiye çağırmak istiyorum. Zaman birlik ve beraberlik zamanı. Biz  Bayburt'a hizmet için varız. Ben önümüzdeki seçimlerde Bayburtlu hemşehrilerimizin bu düşünce ile hareket edeceklerine inanıyorum. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde Bayburt çok güzel bir yeni döneme başlayacak. Şimdiden o dönem hayırlı, uğurlu olsun." 

"Bayburt'ta heyecana neden oluyor"

"Bugün Türkiye İhracatçılar Meclisi Nisan ayı verilerini açıkladı. Sağ olsun TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi bey bizim yıllardır birlikte çalıştığımız, yeni Türkiye davasında ortak hareket ettiğimiz bir arkadaşımız. Kendisine rica ettim, bizi kırmadılar geldiler ve Bayburt'ta ihracat rakamlarını açıkladılar. Bence çok güzel bir şey oldu.  Bayburt'un önümüzdeki dönemde ulusal medyada daha çok olması gerekiyor. İlk adımını attık, yarın da TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Bayburt'ta olacak. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler inanıyorum ki Bayburt'ta heyecana neden oluyor."  

"Biz bir Baksı Müzesi biliyoruz ama..."

"Sözlerimi tamamlarken bizi ağırlayan SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz beye çok teşekkür ediyorum. Ben kendisine bize gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Hakikaten duygulandım. Yıllar sonra kendi köyünde geleneksel mekanlar üretmiş ve köyüne çok büyük bir değer katmış. Açık Hava Sineması yapıyor onu gördük, değirmeni gördük, köy malzemelerini sergiliyor. Yani biz bir Baksı Müzesi biliyoruz ama bence Kenan beyin Beşpınar'da yaptığı bu müze önümüzdeki dönemde Baksı Müzesi'yle yarışacaktır. Kendine ben çok teşekkür ediyorum."  

Kobal: "7 Haziran'da en büyük desteği vereceğiz"

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ise, 7 Haziran'da Bayburt'ta rekor kırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Bayburt olarak yine AK Parti'ye en büyük desteği vereceğiz. 07 Haziran seçimlerinden de rekorla çıkarak Bayburt'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün bizi burada ağırlayan SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz abimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kenan YavuzNaci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seçkin 9 yıl önce

Kimsede dememiş mi Beşpınar ne zaman beldeliği kaybetti

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

yeni türkiyede beşpınar ve diğerleri beldeye tekrar kavuşacak.

Avatar
Asım KOCa 9 yıl önce

12 -13 yıllık iktidarsınız. 12 yılda kalkınmayan bayburt son 4 yıldamı kalkınacak :) komik olmayın milletin aklı ile alay etmeyin.