Bayburt Mutfağı ve El Sanatları bir arada sunuldu

Bayburt Postası - Uluslararası 15. Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni, beşinci gününü geride bıraktı. Şenlik kapsamında henüz öne çıkmayan Bayburtlu kadınlar ve özellikle de el sanatkarları bugün ortaya çıktı. Halk pazarı alanında düzenlenen “El Sanatları ve Yöresel Yemekler Fuarı”nda kurulan birbirinden ilginç stantlar ilgi ile izlendi. Kadınlar Bayburt mutfağının binbir çeşit tarifinden damaklık lezzetler sunarken, sanatkarlarda Bayburt’a özgü oluşturdukları objeleri sergilediler. Gerek mutfak konusunda, gerekse el sanatları alanında geniş bir yelpazesi bulunan Bayburt’ta, bu iki alanın şenlikler kapsamında daha çok etkinlikle karşımıza çıkmalarını bekliyoruz.

Bayburt Mutfağı ve El Sanatları bir arada sunuldu

 Bayburt Mutfağı ve El Sanatları bir arada sunuldu...Bayburt Postası - Uluslararası 15. Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni, beşinci gününü geride bıraktı. Şenlik kapsamında henüz öne çıkmayan Bayburtlu kadınlar ve özellikle de el sanatkarları bugün ortaya çıktı. Halk pazarı alanında düzenlenen “El Sanatları ve Yöresel Yemekler Fuarı”nda kurulan birbirinden ilginç stantlar ilgi ile izlendi. Kadınlar Bayburt mutfağının binbir çeşit tarifinden damaklık lezzetler sunarken, sanatkarlarda Bayburt’a özgü oluşturdukları objeleri sergilediler. Gerek mutfak konusunda, gerekse el sanatları alanında geniş bir yelpazesi bulunan Bayburt’ta, bu iki alanın şenlikler kapsamında daha çok etkinlikle karşımıza çıkmalarını bekliyoruz.

 

Başkan Polat ve beraberindekiler, konu Bayburt Mutfağı olunca dolayısyla dayanamadılar...Kadınlarımız el meğei, göz nuru el sanatlarını açtıkları stantlarda sergilediler...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.