Bayburt Fotoğrafları ve Feridun Hacıhasanzade

Bayburt Postası - Şenlik kapsamında Türk Dünyası Parkı’nda açtığı sergi ile Cumhuriyet caddesine hareketlilik getiren Fotoğraf Sanatçısı Feridun Hacıhasanzade, gösterilen ilgiden memnun. “Bayburt’un Dünü ve Bugünü” isimli fotoğraf sergisinde 10’u ödüllü olmak üzere 80 fotoğraf karesini sanatseverlerle buluşturan Feridun Hacıhasanzade, Belediye Başkanı H.Ali Polat tarafından Bayburt’un tanıtımına yaptığına katkılardan dolayı plaketle ödüllendirildi. Başkan H.Ali Polat, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necati Ekici, daire amirleri ve vatandaşların katıldığı sergi açılışında konuşan Feridun Hacıhasanzade, “Bayburt’u fotoğraflamak en güzeli” dedi.

Bayburt Fotoğrafları ve Feridun Hacıhasanzade

Bayburt Fotoğrafları ve Feridun Hacıhasanzade Bayburt Postası - Şenlik kapsamında Türk Dünyası Parkı’nda açtığı sergi ile Cumhuriyet caddesine hareketlilik getiren Fotoğraf Sanatçısı Feridun Hacıhasanzade, gösterilen ilgiden memnun. “Bayburt’un Dünü ve Bugünü” isimli fotoğraf sergisinde 10’u ödüllü olmak üzere 80 fotoğraf karesini sanatseverlerle buluşturan Feridun Hacıhasanzade, Belediye Başkanı H.Ali Polat tarafından Bayburt’un tanıtımına yaptığına katkılardan dolayı plaketle ödüllendirildi. Başkan H.Ali Polat, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necati Ekici, daire amirleri ve vatandaşların katıldığı sergi açılışında konuşan Feridun Hacıhasanzade, “Bayburt’u fotoğraflamak en güzeli” dedi.

 

Başkan Polat, fotoğraflar hakkında bilgi aldı

Feridun Hacıhasanzade, Belediye Başkanı H.Ali Polat tarafından Bayburt’un tanıtımına yaptığına katkılardan dolayı plaketle ödüllendirildi

 

Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, sergiyi gezdikten sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İlimizin tanıtımında bazıları kalemiyle, bazılarıda fotoğraf makinesinin deklanşörüyle katkıda bulunuyor. Feridun Bey, çekmiş olduğu fotoğraflarla bu alanda Bayburt’umuza çok büyük katkı sağlamaktadır. Kendisini tebrik ediyor, Bayburt adına teşekkür ediyorum.”

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.