Bayburt, EMITT 2017 Turizm Fuarı'nda

Dünya’nın 5 büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 21. kez kapılarını açtı.

Bayburt, EMITT 2017 Turizm Fuarı'nda
Bayburt Postası - Dünya’nın 5 büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 21. kez kapılarını açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuara, 80 ülkeden 5 bin firma ve markayı bir araya getirdi. Bayburt standı ise 12. holde yerini aldı. 

Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası’nın üstlendiği stantta Bayburtlu Kadınlar Derneği yöresel lezzetleri tanıtırken, Bayburt Balı ise Özis Bal firmasının ürünleri ile fuardaki yerini aldı.

Bayburt Belediyesi ve Bayburt İl Kültür Müdürlüğü’nün broşürlerle yerini aldığı stantta, Aydıntepe Halk Eğitim Merkezi Soğanlı Kabartma Halıları ve Aydıntepe Çinilerini tanıttı. Stantta Baksı Müzesi maketi ve ehram tezgahı da yer aldı. 

Standı ziyaret edenler tatlı çorba, kavurma, lor dolması, tel helva gibi lezzetleri de tatma imkanı buldu.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 12. holde 29 Ocak’a kadar açık bulunacak Bayburt standını ziyaret edenler arasında İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayburt eski valilerinden Kerem Al ve Hasan İpek ziyaret etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Tanıttız artık herkes Bayburt a gelir yada tanıtamadız kimse gelmez yediğiz içtiğiz yanıza kar kalır. Kısacası günü kurtardık

Avatar
Vatandas 7 yıl önce

Yine 1 kamyon adam gidip yemiş içmiş faturayı da bir kuruma kesip masada bütün sorunları çözmusturler...

Avatar
riza 7 yıl önce

Dunya markasi baksi muzesi ..
Neden bahsedilmiyor....
Bir cok kisinin yapadigini basardigi icinmi....

..

Avatar
g.haneliler derneği-pendik 7 yıl önce

EĞER BİR ŞEHİRDE "DEMİRYOLU YOK İSE.!!!,KALKINMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR
NOT:G.hane federasynu görüşü.tşk,ler