Baksılı çocukların ‘Contemporary İstanbul’ heyecanı

Baksılı sanat öğrencileri, Contemporary İstanbul’da, İstanbullu yaşıtları ile buluşuyor. Bu yıl Baksı Müzesi'nde ilki düzenlenen Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği'nin yıldız öğrencileri, Contemporary İstanbul’da, İstanbullu yaşıtları ile buluşacak...

Baksılı çocukların ‘Contemporary İstanbul’ heyecanı

Bayburt Postası - Baksılı sanat öğrencileri, Contemporary İstanbul’da, İstanbullu yaşıtları ile buluşuyor. Bu yıl Baksı Müzesi'nde ilki düzenlenen Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği'nin yıldız öğrencileri, Contemporary İstanbul’da, İstanbullu yaşıtları ile buluşacak.Türkiye'nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı konumunda olan Contemporary İstanbul bünyesinde açılacak olan Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nde, yaklaşık 2 bin çocuk sanatla buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk kez bir sanat fuarında çocuk sanat atölyesi açan Yıldız Holding, çocukların küçük yaşta sanatla buluşmasına öncülük etmeye devam ediyor. Çocukların sanatsal yönlerini geliştirecek çeşitli aktivite ve uygulamayı içeren Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nin bu yılki çalışmaları Prof. Hüsamettin Koçan önderliğinde hazırlandı. Prof. Koçan ve kurucusu olduğu Baksı Müzesi ile bir işbirliği yapan Yıldız Holding, 7-10 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak olan uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul süresince çocukları sanat ve sanatçılarla buluşturacak.

Prof. Hüsamettin Koçan’ın Baksı Müzesi’ndeki on küçük sanatçısının da katılacağı etkinlikte, değişik bölgelerde, farklı eğitimler alan ve farklı koşullarda yaşayan çocuklarla birlikte “buluşmalar” konseptli atölye çalışmaları sergilenecek. Yaklaşık 2 binin üzerinde çocuğun misafir edileceği fuarda, Baksılı öğrencilerin kendi atölyelerinde yaptıkları çalışmalar da Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nin sergisinde yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.