Baksı Vakfı mütevelli heyeti toplandı

Baksı Kültür ve Sanat Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısı yapıldı.

Baksı Vakfı mütevelli heyeti toplandı
Bayburt Postası - Baksı Kültür ve Sanat Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısı yapıldı. Toplantıda yıl boyunca müze bünyesinde gerçekleştirilen çalışma ve faaliyetler, müzeye ulaşım imkanlarının iyileştirilmesi, öğrencilerin ve halkın ziyaretinin teşvik edilmesi, kurulması planlanan Kadın İstihdam Merkezi’ne yönelik hazırlıklar, Bayburt Türküleri arşiv çalışması, konserler, ulusal ve uluslararası sergiler düzenlenmesi gibi hususlar ele alınarak karara bağlandı.

Baksı Müzesi’nde gerçekleşen toplantıya Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, Baksı Müzesi Kurucusu ve Vakıf Başkanı Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Baksı Kültür Sanat Vakfı Başkan Yardımcısı Oya Koçan, Prof. Dr. Gülsün Sağlamer, İşadamı Kenan Yavuz, TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, BEKDER Başanı Mete Emir ve diğer heyet üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.