Baksı Müzesi’ne öğrenci çıkarması

Bayburt Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü üyeleri Baksı Müzesi’ni gezdi.

Baksı Müzesi’ne öğrenci çıkarması
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü üyeleri Baksı Müzesi’ni gezdi.  Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Turizm ve Gezi Kulübü Baksı Müzesi ve Aydıntepe Yeraltı Şehri’ne gezi düzenledi. Geziye 40 öğrenci katıldı.

Turizm ve Gezi Kulübü Başkanı Adem Erdem, Bayburt’un tarihi ve turizm değerlerini zaman zaman gerçekleştirilen organizasyonlarla öğrencilere tanıtılmasını sağladıklarını belirterek, Bayburt’ta eğitim gören öğrenciler olarak Baksı Müzesi’ni görebilme imkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını söyledi.



Erdem, Turizm Haftası’nda Avrupa Müze Ödülü sahibi bir mekâna gezi düzenledikleri için mutlu olduklarını belirterek, Baksı Müzesi’nin yapımında emeği olan herkese teşekkür etti.

Geziye katılan öğrenciler ise, Bayburt’u tanıma imkanı buldukları için ve üniversitenin kendilerine bu tür sosyal olanaklar sağladığı için Rektör Selçuk Çoşkun ve geziyi organize eden kulüp yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğrenci 10 yıl önce

Bayburt Üniversitesi turizm ve gezi kulübü var ama ne kader ki turizm ve otelcilik yüksek okulu yok! İlgililere duyrulur.