Baksı Müzesi'nde final heyecanı

Baksı Kültür ve Sanat Vakfı tarafından, sanata yeteneği olan öğrencileri keşfetmek ve eğitimlerine destek vermek amacıyla organize edilen "Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği"nin 3.cüsü 18-23 Mayıs tarihleri arasında Baksı Müzesi’nde gerçekleşiyor.

Baksı Müzesi'nde final heyecanı

Bayburt Postası - Baksı Kültür ve Sanat Vakfı tarafından, sanata yeteneği olan öğrencileri keşfetmek ve eğitimlerine destek vermek amacıyla organize edilen "Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği"nin 3.cüsü 18-23 Mayıs tarihleri arasında Baksı Müzesi’nde gerçekleşiyor.

Baksı Müzesi 2015 kursiyerlerinin atölye çalışmalarının sergileneceği ve 2015 yılının burs kazanan öğrencilerinin açıklanacağı final programı 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Baksı Müzesi’nde gerçekleşecek. 

PROGRAM:

12.30 Karşılama
13.00 İkram
14.00 Müze Gezisi ve kursiyerlerin çalışmalarının görülmesi
14.30 Açılış ve Konuşmalar
15.30 Sertifika Töreni
16.00 Kapanış

Baksı Müzesi Bayburt 3. Öğrenci Sanat Şenliği

Baksı Müzesi Bayburt 3. Öğrenci Sanat Şenliği bu yıl PETKİM'in sponsorluğunda gerçekleşiyor. Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi, Bayburt Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası ise projenin diğer destekçileri arasında yer alıyor.

Projenin duyurusu yıl başında yapılmış ve 2015 yılının konsepti olarak "Düşlediğiniz Kent" olarak açıklanmıştı. Projeye bu yıl 2 bine yakın öğrenci başvurmuş, ilk eleme Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından oluşturulan jüri tarafından yapılmıştı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.