45 yıl sonrasına adanmış mektuplar

Bayburt Postası – İsmail Öz’ün kaleminden çıkan “Gençlere sesleniş” isimli kitap, bir anlamda "şikâyetname" özelliği taşıyan mektuplardan oluşuyor. 2055 Yılına adanmış mektuplar, akla “neden 2055” sorusunu getiriyor. Öz’e göre, 45 yıl sonra dünyada yepyeni bir nesil olacak ve bugün çalışmaya başlayanlar dahi o gün, emekli olmuş olacak. Öz, “Gençlere Sesleniş” isimli kitabında günümüz sorunlarına değinerek, bir anlamda “bizi” 2055’te yaşayacak yeni nesle şikayet ediyor. 2055’te yaşayacak genç neslin; eğitimli, ahlaklı ve daha sosyal olacağını öngören mektuplar, beraberinde "bu günden umudu kestik mi?" sorusunu akıllara getiriyor.

45 yıl sonrasına adanmış mektuplar

Gençlere SeslenişBayburt Postası – İsmail Öz’ün kaleminden çıkan “Gençlere sesleniş” isimli kitap, bir anlamda "şikâyetname" özelliği taşıyan mektuplardan oluşuyor. 2055 Yılına adanmış mektuplar, akla “neden 2055” sorusunu getiriyor. Öz’e göre, 45 yıl sonra dünyada yepyeni bir nesil olacak ve bugün çalışmaya başlayanlar dahi o gün, emekli olmuş olacak. Öz, “Gençlere Sesleniş” isimli kitabında günümüz sorunlarına değinerek, bir anlamda “bizi” 2055’te yaşayacak yeni nesle şikayet ediyor. 2055’te yaşayacak genç neslin; eğitimli, ahlaklı ve daha sosyal olacağını öngören mektuplar, beraberinde "bu günden umudu kestik mi?" sorusunu akıllara getiriyor.

İsmail Öz

Umuda Sesleniş / Birey Yayıncılık

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.