'81 İlde 81 Topuk'

İzmir Ticaret Odası (İZTO) İş Kadınları Konseyi’nin düzenlediği İş Kadınları Ticari Platformu'nun dördüncüsü, 11 Haziran 2014 tarihinde yapılacak.

'81 İlde 81 Topuk'
İzmir Ticaret Odası (İZTO) İş Kadınları Konseyi’nin, her yıl yeni projelerini basın mensuplarına tanıtmak, iş çevrelerini yeni imkânlarla kucaklayabilmek, ulusal ve uluslararası düzeyde iş kadınlarını sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan biraraya getirmek amacıyla düzenlediği İş Kadınları Ticari Platformu'nun dördüncüsü, 11 Haziran 2014 tarihinde yapılacak. İZTO İş Kadınları Konseyi Başkanı Asuman Nardalı, yaptığı açıklamada, “Bu yılki iş platformumuza, '81 İlde 81 Topuk' projesi kapsamında tüm Türkiye’den iş kadınları katılacak.” dedi.

Nardalı, İzmirli iş kadınlarını biraraya getirerek aralarındaki dayanışma ve işbirliğini geliştirmeyi amaçlayan platformun, 2012 yılında başlayan söz konusu projeyle bütün Türkiye’ye yayılmaya başladığını söyledi: “İş kadınlarının, başta iş dünyası olmak üzere ülkemizin tüm platformlarında daha aktif ve daha güçlü yer almaları için ülkemizdeki tüm iş kadınları ile beraber gerçekleştirilen '81 İlde 81 Topuk' projesi, bugün çok önemli bir noktaya geldi. Türkiye’deki tüm iş kadınlarına ulaşarak sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan işbirliği yaratmayı amaçlayan proje, Edirne’den Ardahan’a kadar bütün illerdeki kadınlar arasında ticari bağlantılar oluşmasını sağladı.”

Bunun her yıl düzenledikleri platformna da yansıyacağını ifade eden Nardalı, “4. İş Kadınları Ticari Platformu’nu, İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleştiriyoruz. Bu seneki platform için ayrı bir heyecanımız daha var, zira '81 İlden 81 Kadın' projesi kapsamında İzmir’in yanısıra diğer kentlerimizden de katılımlar olacak. Türkiye’nin her yerinden iş kadınlarımız, biraraya gelecekleri bu platformda tanışacaklar, yeni ortaklıklar ve işbirlikleri yaparken kadın dayanışmasını da arttıracaklar. Platformda gerek ulusal gerek uluslararası bütün katılımcıları aramızda görmekten mutlu olacağız. Platformumuzun iş kadınlarımıza ve iş dünyasına bol kazanç, başarı ve her alanda eşitlik yönünde güç getireceği inancındayız.” şeklinde konuştu.

Haber: Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.