Yıkılan duvarın altında kalan çocuğun cenazesi defnedildi

Bayburt'ta, oyun oynarken beton duvar üzerine yıkılan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 12 yaşındaki Şeyda Durmuş'un cenazesi toprağa verildi.

Yıkılan duvarın altında kalan çocuğun cenazesi defnedildi
Bayburt Postası - Bayburt'ta, oyun oynarken beton duvar üzerine yıkılan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 12 yaşındaki Şeyda Durmuş'un cenazesi toprağa verildi.

Bayburt Ortaokulu 7'inci sınıf öğrencisi Şeyda Durmuş için Yakutiye Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, babası İsmail ve dedesi Bayram Durmuş, diğer aile yakınlarının yanı sıra AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak ile vatandaşlar katıldı.

Durmuş'un cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından merkeze Bağlı Gümuşsu köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Kent merkezindeki Veli Şaban Mahallesi'nde ikamet eden Şeyda Durmuş, dün arkadaşlarıyla oyun oynamak için Kadızade Mahallesi Şair Nevzat Karaoğlu Caddesi civarına gitmiş, bu sırada üç katlı boş bir bina ile bir inşaat arasındaki beton duvar Durmuş'un üzerine yıkılmıştı. Ağır yaralı olarak vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılan Durmuş, kurtarılamamıştı.

Anahtar Kelimeler:
Şeyda Durmuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pönsereğe Allahtan kimse düşmedi 6 yıl önce

Tedbir yok şehir içindeki inşaatlarda güvenlik yok, tuğla düşse birine kaza diyecekler , pönserek desen araba çakıldı içine aylarca demir korkuluk yapılmadı, adamına göre cadde yapan bir belediyeden ancak bu beklenirdi