Yaylapınar'da köy odası buluşması

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın, vatandaşlarla bir araya gelmek için başlattığı "Mahalle ve Köy Odası Buluşmaları"na Yaylapınar köyünde devam edildi.

Yaylapınar'da köy odası buluşması
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın, vatandaşlarla bir araya gelmek için başlattığı "Mahalle ve Köy Odası Buluşmaları"na Yaylapınar köyünde devam edildi.

Pehlivan, devletle vatandaşların hiçbir aracı olmadan buluşması düşüncesi ile başlattıkları bu toplantılarda halkla bir arada olamaktan son derece mutluluk duyduğunu söyledi.

Kentte yaşayan tüm vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunmayı amaçladıklarını belirten Pehlivan, yine bu ortamlar sayesinde vatandaşların varsa problem ve sorunlarını direkt dinlediklerini, ilgili kurumlar nezdinde çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

Pehlivan, Bayburt'ta özellikle son 15 yılda kamu yatırımlarının artarak devam ettiğini, bu yatırımlar arasında en dikkat çekenlerin ise Bayburt-Gümüşhane Havalimanı, 200 yataklı modern devlet hastanesi, Kop Tüneli, Vauk Dağı Tüneli ve Salmankaş Tüneli olduğunu kaydederek, bu yatırımları Bayburt halkıyla buluşturan Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın şahsında emeği bulunanlara Bayburtlular adına teşekkür etti.

Vali Pehlivan'a İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ile kamu kurum müdürleri de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.