Yavuz: “Bisküvi arası lokumu unutamadım”

Mezun olduğu okula misafir olan ve öğrencilerle sohbet eden Kenan Yavuz, keyifli anlar yaşadı...

Yavuz: “Bisküvi arası lokumu unutamadım”
Bayburt Postası – Kenan Yavuz, 1973 yılında mezun olduğu Bayburt Ortaokulu’na 43 yıl sonra yeniden girdi. Mezun olduğu okula misafir olan ve öğrencilerle sohbet eden Kenan Yavuz, keyifli anlar yaşadı. 



Okulun tozlu raflarından çıkarılan fotoğrafını görünce gülümseyen Yavuz, öğrencilik yıllarına değindi. Üç katlı Bayburt Ortaokulu binasının, hayatında o güne kadar gördüğü en büyük bina olduğunu ve büyülendiğini itiraf eden Yavuz, bisküvi arası lokumu unutamadığını söyledi. Kantinden alabildiği en lüks yiyeceğin bisküvi arası lokum olduğunu söyleyen Yavuz, defalarca izlemekten sıkılmadığı filmleri ise ikinci sıraya koydu. 

Ziyaret sonrası duygularını paylaşan Yavuz; “Şimdi çocuklarımız bambaşka şeyler istiyorlar, haklılar elbet... Onlar için daha çok çalışmalıyız. Dile kolay tam 43 yıl sonra mezun olduğum okulda çocuklarımız ile tecrübelerimi paylaştım. Çok büyük bir onur...”






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 8 yıl önce

büyük binalar yıkılıp şehir güzelleşmeli