Tedavi gören şehit babası Karakaşoğlu’na ziyaret

Vali Ali Hamza Pehlivan, Şehit Piyade Er İdris Karakaşoğlu’nun tedavi gören babası Mustafa Karakaşoğlu’nu ziyaret etti.

Tedavi gören şehit babası Karakaşoğlu’na ziyaret
Bayburt Postası - Vali Ali Hamza Pehlivan, Şehit Piyade Er İdris Karakaşoğlu’nun tedavi gören babası Mustafa Karakaşoğlu’nu ziyaret etti.

Bayburt Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisine devam edilen Mustafa Karakaşoğlu’nu ziyaret eden Vali Pehlivan, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı ve doktorlardan Karakaşoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Pehlivan, bir müddet Karakaşoğlu’nun doktor gözetimi altında devam eden tedavi süreci hakkında bilgiler aldı. Vali Pehlivan aile fertlerine Karakaşoğlu için gereken müdahalenin ilgili doktorlarımız tarafından yapıldığını, gerek duyulan her türlü desteğin sağlandığını ve titizlikle sağlanmaya devam edeceğini bildirdi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürü İlker Hancı,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Haluk Akkoyunlu ve Hastane Başhekimi eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.