Şırnak'tan acı haber: Bayburtlu astsubay şehit oldu

PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada Bayburtlu Jandarma Astsubay Hüseyin Işık şehit oldu.

Şırnak'tan acı haber: Bayburtlu astsubay şehit oldu
Şırnak'ın Bestler-Dereler bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada Bayburtlu Jandarma Astsubay Hüseyin Işık şehit oldu. Bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan operasyon sırasında güvenlik güçleri, bir grup teröristle karşılaştı. Teröristlerin, güvenlik güçlerinin "Teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada Jandarma Astsubay Hüseyin Işık ağır yaralandı. Yaralı asker Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürülürken şehit oldu.

Baba evinde yas var

Aslen Bayburtlu olan şehit Astsubay Hüseyin Işık'ın baba evinde yas var. Şehidin Hadımköy'deki baba ocağına gelen askeri yetkililer, acı haberi baba Cengiz ve anne Hatice Işık'a verdi. Anne ve baba gözyaşlarına boğulurken, haberin duyulmasının eve gelen şehidin yakınları, aileyi teskin etmeye çalıştı. Bu arada, evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Öte yandan, Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, İlçe Müftüsü Muhammet Lütfi Öksüz ile diğer yetkililer eve gelerek aileye başsağlığı diledi. Aile, taziyeleri Hadımköy'deki Gümüşhaneliler Derneğinde kabul ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.