Şiddet gördüğünü iddia etti, kendini eve kilitledi

Bayburt'ta, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla kendisini eve kilitleyen kadın, polis ve 112 ekiplerinin uzun uğraşları sonucu evin kapısı kırılarak dışarı çıkarıldı.

Şiddet gördüğünü iddia etti, kendini eve kilitledi
Bayburt Postası - Bayburt'ta, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla kendisini eve kilitleyen kadın, polis ve 112 ekiplerinin uzun uğraşları sonucu evin kapısı kırılarak dışarı çıkarıldı.

Veysel Mahallesi Hapishane Yolu Sokak'taki tek katlı evde eşiyle yaşayan Güher O.'ya ulaşamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gönderilen polis ve 112 sağlık ekipleri, Güher O'nun, kızıyla telefonda görüştüğü sırada aniden telefonu kapattığını, ardından kendisine ulaşılamadığı bilgisini aldı.

Polis ve 112 sağlık ekipleri, Güher O'nun kızıyla evin kapı ve penceresinden içeri seslenerek kadınla iletişim kurmaya çalıştı.

Uzun süren uğraşlar sonucunda Güher O'nun cevap vermemesi üzerine evin kapısını kırarak içeri giren polisler, Güher O. ile evin giriş bölümünde karşılaştı.

Ekipleri karşısında gören Güher O, "Eşinden şiddet gördüğünü ve çok korktuğu için hiç kimseye cevap vermediğini, bunun için kendisini eve kilitlediğini" söyledi.

Psikolojik sorunları olduğu bildirilen Güher O, 112 Sağlık ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



AA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.