Şehit Ömür Erbay, mezarı başında anıldı

2016 yılında Şırnak’ta PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Ömür Erbay, vefatının 4. yıl dönümünde Arpalı beldesinde mezarı başında anıldı.

Şehit Ömür Erbay, mezarı başında anıldı
Bayburt Postası - Ömür Erbay, Erzurum Özel Harekât Şubesi'nde polis memuru olarak görev yaparken geçici görevle gittiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde 20 Ocak 2016 tarihinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşmüştü.

Şehit Özel Harekât polis memuru Ömür Erbay'ın Arpalı beldesinde bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Haluk Akkoyunlu, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, emniyet yetkilileri, askeri erkân, Erbay ailesi ve belde sakinleri katıldı.

Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, 'Ömür Erbay gibi kahramanlarımız sayesinde ülkemiz ayakta durmaktadır. Ülkemizi yıkmak isteyen içeriden ve dışarıdan gelen hainlere karşı bu milletin kahraman evlatlarıyla birlikte dik duracağız, bu sayede ezanlar susmayacak, bayrak inmeyecek. Şehitlik mertebesinde hiçbir şehit ölü değildir. Bizler de onları anmaya, yaşatmaya devam edeceğiz. Allah geride kalan ailesine sabırlar versin. Şehidimizin emaneti Uğur Kağan koca delikanlı olmuş. Allah bahtını açık etsin' dedi.

Dualar edilmesinin ardından Arpalı Merkez Camisinde mevlidi şerif okutularak şehidin baba ocağına ziyarette bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
Selami KöksalÖmür Erbay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET POLAT 4 yıl önce

ALLAH RAHMET ETSIN MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNİN BAŞI SAG OLSUN.BÖYLE YIĢITLR OLDUĢU MÜDDECE VATANIMIZA ZEVAL GELMEZ İNŞALLAH HEPIMİZ VE TÜM İSLAM ALEMİNI ALLAH KORUSUN.