Şehit Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı

Van'ın Gürpınar ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında bölgeye intikal eden bir aracın kaza yapması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan uzman çavuş Fırat Kılıç, ailesinin yaşadığı Erzincan'da defnedildi.

Şehit Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı
Bayburt Postası - Van'ın Gürpınar ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında bölgeye intikal eden bir aracın kaza yapması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan uzman çavuş Fırat Kılıç, ailesinin yaşadığı Erzincan'da defnedildi.


Aslen Demriözü'nün Çiftetaş Köyü'nden olan Kılıç'ın naaşı Van'da düzenlenen törenin ardından Erzincan'a getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, baba evine götürüldü.

Helallik alınmasının ardından kentteki Terzibaba Camisi'nde düzenlenen törende, şehidin babası Özal, Annesi Azime ve 9 ay önce evlendiği eşi Melike Kılıç ile kardeşleri tabuta sarılıp, gözyaşı döktü. Şehidin kardeşi, abisinin kıyafetiyle törene katıldı.

İl Müftü vekili İsmail Ünal'ın okuduğu dua ve cenaze namazının kılınmasının ardından şehit Kılıç'ın naaşı, Garnizon şehitliğinde toprağa verildi.

Törene, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Belediye Başkan Vekili Dursun Hıra, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.AA

Anahtar Kelimeler:
Şehit Fırat Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Singah69 8 yıl önce

Başımız sagolsun Allah mekanını cennet eylesin kardesim.Allah tum sevenlerinede sabır versin