Şehit Er Salim Çeker, dualarla anıldı

Bayburtlu Şehit Er Salim Çeker, şehadetinin 13'üncü yılında kabri başında dualarla anıldı.

Şehit Er Salim Çeker, dualarla anıldı
Bayburt Postası - 2006 yılında Kocaeli 15. Piyade Tümeni Lojistik Destek Komutanlığı'nda vatani görevini yaptığı sırada geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Levazım Er Salim Çeker, Bayburt'ta mezarı başında anıldı.

Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen anma programına Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Bayburt Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Haluk Akkoyunlu, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Aksoy, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, askeri erkan ve şehidin ailesi ile yakınları katıldı.

Düzenlenen anma programında Şehit Er Salim Çeker ve tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Anahtar Kelimeler:
şehit Salim çeker
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.