Rektör, öğrencilerin çiğ köfte davetine katıldı

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, sosyal medya aracılığıyla kendisini çiğ köfte yemeye davet eden öğrencileri evinde ziyaret etti.

Rektör, öğrencilerin çiğ köfte davetine katıldı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, sosyal medya aracılığıyla kendisini çiğ köfte yemeye davet eden öğrencileri evinde ziyaret etti.

İlahiyat Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Mustafa Yaramış, sosyal medya hesabından paylaştığı çiğ köfte fotoğrafına Coşkun'u etiketleyerek, "Bütlere dair bir umudumuz olmasa da çiğ köfte ile hayattan haz almaya çalışıyoruz. Sayın Rektörüm Selçuk Coşkun fakirhanemizde sizi ağırlamak bizim için büyük moral olurdu." mesajını paylaştı.

Coşkun, bu paylaşım üzerine, "Teklif ettiğinizde yurt dışındaydım. Vakit geçmediyse pazartesi, geçtiyse ikinci dönem yapalım. Malzeme benden, emek sizden olsun." karşılığını verdi.

Öğrencileri Şeyhhayran Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret eden Coşkun, gençlerle sohbet etti ve çiğ köfte yedi.

Coşkun, öğrencilerle çekildiği fotoğrafı, "Öğrencilerimiz Osman, Yusuf, Orhan, Alican, Emre ve Hasan'ın çiğ köfte davetine icabet ettim. Son zamanlarda yediğim en leziz çiğ köfteydi. Ellerinize sağlık gençler." notu ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.