Nişancı'nın evinde hüzünlü bayram

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Abdulkadir Nişancı'nın evine bayram ziyaretinde bulundu.

Nişancı'nın evinde hüzünlü bayram

Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt- Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken uçuruma düşen ve cenazesi aramaların 14'üncü gününde bulunan Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Pehlivan'a eşi Yıldız Pehlivan, Garnizon Komutanı Albay Davut Balibaşa, İl Jandarma Komutanı Halil Murat Bilgiç, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve bazı kurum amirleri de eşlik etti.


Abdulkadir Nişancı'nın eşi Çiğdem, kızları Serra Beyza ve Zeynep Nilay ile kayınpederi Yaşar Mutlu ile bir süre sohbet eden Vali Pehlivan ve eşi, her zaman ailenin yanlarında olduklarını belirttiler. Nişancı'nın eşi Çiğdem ve kayınpederi Yaşar Mutlu, Vali Pehlivan'a kazanın yaşandığı andan aramaların neticelendiği güne kadar verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız,  cemiyetin kapısının Nişancı'nın ailesine her zaman sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Ziyaret okunan Kur'an-ı Kerim ve Bayburt Müftü Yardımcısı Zeki Kaya'nın yaptığı duanın ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aileden BİRİ 5 yıl önce

Devlet erkanı kadir için bayram taziyesinde bir araya gelmiş. Sağ olsunlar berhudar olsunlar. Teselliden nasibimiz var ama hazan ağlar baharımızda. Bayramdır gelir geçer. Hüznümüz küllenir ama bitmez. "Bu da geçer yahu" demek her zaman öyle kolay olmuyor.

Avatar
Bahri 5 yıl önce

Makamı cennet olsun. Allah rahmet eylesin bu vesileyle tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun