Köseoğlu, doğduğu toprakları unutmuyor

İşadamı Mustafa Köseoğlu, Demirözü ilçesine yüksekokul binası ve camii yaptırmak için kolları sıvadı.

Köseoğlu, doğduğu toprakları unutmuyor
Bayburt Postası - İşadamı Mustafa Köseoğlu, Demirözü ilçesine yüksekokul binası ve camii yaptırmak için kolları sıvadı. 

Önceki yıllarda Demirözü ilçesine lise, öğrenci yurdu ve spor kompleksi gibi tesisler kazandıran hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu, ilçeye yapmayı planladığı Yavuz Sultan Selim Camii ve Demirözü Mustafa Köseoğlu Yüksekokulu binası için incelemelerde bulundu. 

Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Demirözü AK Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek ve Gençlik Kolları Başkanı Arslan Gürer’le birlikte ilçede incelemelerde bulunan Köseoğlu, evladı olmaktan onur duyduğu Demirözü ilçesine hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Bayburt’a 5 yıldızlı otel


İşadamı Köseoğlu, yaptığı açıklamada Bayburt’a da 5 yıldızlı otel yapmayı düşündüğünü belirtti. Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’le görüştüğünü belirten Köseoğlu, belediye tarafından arsa temin edilmesi halinde bu hizmeti de hayata geçireceğini kaydetti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
faruk hayal 10 yıl önce

ilçemizin gelişmesinde katkısı bulunan hayırsever işadamına saygılarımızı sunarız

Avatar
ilke 10 yıl önce

Sayın KÖSEOGLUNUN bayburt ssevgisini tebrik ederim ve hayirlarinin artarak devamını diliyorum inşallah başkalarınada örnek olur

Avatar
bayburtlu salih 10 yıl önce

Kiymetli hemsehrimize buyugumuze teşekkur ediyorum. Bu cok kiymetli çalismalarinin diger imkani olan Bayburtlu'lara ornek teskil etmesini ve gerekirse, diger hemsehsilerimiz paralarinin zayi olacagini dusunurler ise bir kac kisi bir araya gelip devlet destekli olan zarar etme imkani minimum olan prejeler gelistirip Bayburtun yuzunu guldursunler (ama ben sakin olaki coruh nehrinin ve sehit osman daginin onunu kesecek betonlasmayi dusuncmesinler)

Avatar
hkuk 10 yıl önce

Böyle hemşerilerimiz ne kadar cok olursa şehrimiz o kadar çok kalkınacaktır.Ama ne yazık ki az yatırım yerine laf paylaşanımız çok.

Avatar
abdulkadir 10 yıl önce

allah razı olsun herkes memleketine bu kadar sahip çıksa

Avatar
bayburtlu faysal 10 yıl önce

bende Bayburta ikametgahımı alıp ev yapmak istiyorum.belediyeden arsa konusunda anlayış bekliyorum.belediye tarafından arsa tahsisi yapılırsa doğduğum topraklara bu hizmeti gerçekleştireceğim.

Avatar
Tamer 9 yıl önce

Teşekkürler Mustafa Amca Allah Razı olsun.