Kartal'dan acı haber

İstanbul Kartal'da 14 daireli 8 katlı bir bina çöktü.

Kartal'dan acı haber
Bayburt Postası - İstanbul Kartal'da 14 daireli 8 katlı bir bina çöktü. Enkaz altında kalanaları kurtarma çalışmaları devam ederken binada ölenlerden Bayburtlular da olduğu belirlendi.

Bayburt’un Saraycık Köyü'nden Mahmut Çeri'nin kızı, damadı ve torunlarının da hakkın rahmetine kavuştuğu üzücü olayda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılalara şifa dileriz. Milletimizin başı sağolsun. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 5 yıl önce

Kaçak yapılar Ülkenin başına bela. Kim yaptırdı, kim izin verdi oturma iznini kim imzaladı? Her Belediye başkanı görev süresince ve sonrasında da bu gibi yapılara müdahale etmediği için sorumludur. Ben bugüne kadar belediye Başkanlarından hiçbirisinin bu tür olaylarda sorumlu tutulduğunu görmedim. Ya imar ya fen müdürü bu işlerde sorumlu tutulur. Yani bu Müdürlerde ya vekaleten yada görevlendirme ile görevi yürütürler. Ey bu imardan sorumlu müdürler size asalet vermeyen görevleri almayın. Kendinizi kullandırmayın. Ya asaleten atanın ve hukuksuz hiç bir yere oturma izni vermeyin. Dik durun eğilmeyin. Sloganlardaki o diklik değil. Görevin gerektirdiği dikliği bilginizle ortaya koyun. Her işe imza atmayın: Kısacası İmzanıza ve gö... sahip olun. Şimdi yeni bir işlem devam ediyor. kaçak yapılara iskan. Yani verilen bu izinlerle yıllar sonra Kartal daki gibi çökmeler yaşanabilir. Bu mevcut olumsuz binalara iskan verme işi yarınlarda patlarsa o binalarda oturanlar ölürse vebali kimde olacak?

Avatar
Allah rahmet eylesin 5 yıl önce

Bina bayburtluların mıymış acaba?