Kardeşinin kanser olduğunu öğrendikten sonra kalp krizi geçirerek öldü

Bayburt'ta görevli bir öğretmen, kardeşinin kanser olduğunu öğrendikten sonra ders çıkışında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kardeşinin kanser olduğunu öğrendikten sonra kalp krizi geçirerek öldü
Bayburt Postası - Kop Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde meslek dersi öğretmeni İbrahim Nuhoğlu (53), ders çıkışında öğretmen arkadaşlarına rahatsızlandığını söyleyerek okul bahçesinde bulunan lojmanına gitti.

Bir süre sonra Nuhoğlu'nun durumunu merak eden arkadaşları lojmana gittiklerinde meslektaşlarının yerde yatan cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği belirlenen Nuhoğlu'na ilk müdahaleyi burada yaptı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Nuhoğlu, kurtarılamadı.

Bekar olan ve lojmanda yalnız yaşayan Nuhoğlu'nun gün içerisinde kardeşinin kanser olduğu bilgisini aldığı ve bu duruma çok üzüldüğü öğrenildi.

Nuhoğlu'nun cenazesi, memleketi Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde toprağa verilecek.  

Anahtar Kelimeler:
İbrahim Nuhoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil haci hasan oğlu 6 yıl önce

Allah rahmet eğlesin sevenlerinin ve ailesinin başi sağolsun