Eski Başkan Bilen için tören düzenlendi

Bayburt eski Belediye Başkanı Ali Bilen için tören düzenlendi.

Eski Başkan Bilen için tören düzenlendi
Bayburt Postası - Bayburt eski Belediye Başkanı Ali Bilen için tören düzenlendi. 1984-1987 yılları arasında Bayburt Belediye Başkanlığı görevinden bulunan Ali Bilen için Bayburt Belediyesi önünde tören düzenlendi. Duaların edildiği törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mete Memiş, Bilen'in Bayburt'a yaptığı hizmetlerle unutulmayacağını kaydetti. 

Öte yandan Bilen’in naaşı öğlen namazına müteakip Yakutiye Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Kaleardı mezarlığına defnedildi.  

Anahtar Kelimeler:
Ali Bilen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncalp emin 7 yıl önce

rahmetli yi tanirdim. 1984 yilinda bayburt m. t. a. da kamp şefliği vardi. bazen oraya gelirdi. şöför pek kullanmazdi. resmi arabayi kendi kullanirdi.bazen de otogar a gelirdi ben ozaman 19 yaşlarinda idim.bizim köy aydintepe ilçesi yazlik.{diğer danzut}.köyü bayburt a 27. km. dir. Allah gani gani rahmet eylesin.mekani cennet olsun.