Çocuklardan Mehmetçik'e bayram sürprizi

Bayburt'ta bazı çocuklar, İl Jandarma Komutanlığı girişinde nöbet tutan Mehmetçik'in elini öperek bayramını kutladı.

Çocuklardan Mehmetçik'e bayram sürprizi
Bayburt Postası -  Kent merkezindeki Esentepe Mahallesi Lojmanlar Caddesi üzerinde yer alan İl Jandarma Komutanlığı önünde nöbet tutan Mehmetçik'lerin yanına mahallede yaşayan iki çocuk koşarak geldi.

Çocuklar koşar adımla İki Mehmetçik'in elini öperek bayramını kutladı. Mehmetçik ise ellerini öperek bayramlarını kutlayan iki mahalleli çocuğu gözlerinden öptü. Çocuklar geldikleri gibi koşar adım geri dönerken Mehmetçik ise çocukların sürprizinden gülümseyerek karşılık verdi.



Anahtar Kelimeler:
MehmetçikBayram Sürprizi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OĞUZ AKDENİZ 6 yıl önce

Biz Bu CENNET VATAN'ı harbiden karşılıksız sevenlerden olduk.. Fotoğrafa bakar mısınız ? Aziz milletimizin BUGÜN'leri ve YARIN'larıdır bu aslan parçaları.. RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN..

Avatar
Bayburtlu gada 6 yıl önce

Biz de böyle ta doğarken asker olmak için can atarız Elhamdulillah. İnşAllah geleek olan nesillerde böyle devam eder. Allah'a emanet