Cinayete kurban gittiği kesinleşti

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Şube Müdürü Ömer Lütfi Evci’nin ölümüyle ilgili sır perdesi sürüyor.

Cinayete kurban gittiği kesinleşti
Bayburt Postası - Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Şube Müdürü Ömer Lütfi Evci’nin ölümüyle ilgili sır perdesi sürüyor. 

Bayburt’ta kaldığı apart otelde ölü bulunan ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kesikler bulunan Evci’nin ilk anda intihar olarak düşünülen ölümü, olay yerinde herhangi bir kesici alet bulunmayışı ile tamamen değişti. Cinayet olasılığının kesinleştiği olayla ilgili başlatılan geniş kapsamlı soruşturma da devam ediyor.    

Balık adamlar Çoruh’ta 

İzmir’den gelen balık adam polislerin Çoruh Nehri’ndeki suç aleti arayışları sürerken, Evci'nin mesai arkadaşları ile görüştüğü kişilerin ifadelerine başvurulan soruşturma çerçevesinde, telefon kayıtları da incelenerek Evci’nin son görüştüğü kişilerin listesi çıkarıldı. 

Apart otelde kamera yok iddiası

Öte yandan olayın şu ana kadar çözülememesinin önündeki büyük engellerden biri de apart otelde kamera sistemi olmayışı. Bina girişinde ve kat girişlerinde olması gereken kamera sisteminin olmadığı iddia edilirken, kamera sistemi olmayan işletmeye ruhsat verilmesi de olayda cevaplanamayan bir başka soru işareti. 

Anahtar Kelimeler:
Ömer Lütfi Evci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilke 9 yıl önce

Kamera olmaması büyük talihsizlik ama sahis onun odasina giriyorsa muhtemelen taniyan biri onu Allah rahmet eylesin tekrardan

Avatar
Selim İlerici 9 yıl önce

Şöyle düşünelim: Bayburt'ta önüne gelen herkes 100 metrekarelik evini Apart yapıp kiranın 5 katı gelir elde etti yıllardır ve hala devam ediyor bu durum.

Avatar
Selim İlerici 9 yıl önce

Apart konusundaki yasa boşluğu ve Bayburt'aki ahbap çavuş ilişkisiyle yürüyen pek çok durum gibi bu durum da maalesef böyle bir hazin meseleyle günyüzüne çıktı. Apartlar son dönemde özellikle bankalardan rahatlıkla kredi kullanabilen ve "üniversiteye her yıl yeni bölüm açılsın da öğrenci gelsin"cilerin rant ve zenginlik kapısı oldu. Ortalama bir ailenin yaşayabileceği mekanlara sırf para hırsından dolayı 10-15 kişiyi sığdırabilmiş zihniyet acaba memnun ve vicdanı rahat mı? Insan güvenliğinin her şeyden önemli olması gerekirken ve bu konuda en ince ayrıntının eksik olması Ruhsat verilmesini engellemesi gerekirken; güvenlik görevlisi olmaması ( varsa bile ihmalkarlık!), kameranın olmaması talihsizlik değil bilakis daha fazla para için GÖZLERIN PARA HIRSI BÜRÜNMESI'dir. Insan hayatının paranın çok çok çok gerisind olması durumudur. Yazıklar olsun. Bir Bayburtlu olarak çok çok çok üzülüyorum memleketimin viran haline. Bayburtlu Zihninin KOŞMA'sını bilenler acaba neden yazılmıştı o şiir?

Avatar
mehmet @Selim İlerici 9 yıl önce

24 saat güvenlik kamerasıyla takip diye reklam veriliyor nerede kamera güvenlikçi yazıklar olsun 1 odaya 650 lt gelir almayı biliyorlar emniyet müdürünün canı bedavamı.