Beton Bunkerinin içine düşen işçi hayatını kaybetti!

Bayburt'ta bir işçi Beton Bunkerinin içine düşerek hayatını kaybetti.

Beton Bunkerinin içine düşen işçi hayatını kaybetti!
Bayburt Postası - Olay, bugün Bayburt merkez Şingah Mahallesinde bulunan bir işletme içerisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iş yerindeki taş kırma makinesini kontrol ederken düşen Kadir Taş (24), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay yerine polis, 112 Acil, itfaiye ve AFAD ekipleri çağrıldı. Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelemelerinin ardından Taş’ın cenazesi Bayburt Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Kadir Taş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuz Akdeniz 4 yıl önce

Canım gardaşım benim, yaktın yüreğimizi.. Allahım Rahmetiyle Muamele etsin inşAllah. Rabbim başta cefakar baban şaban ağabeyime ve kıymetli ailene sabırlar versin. Bu acının tarifi yok.

Avatar
biçare 4 yıl önce

ne gelirse fakirin başına gelir diye boşuna dememişler canım çıka zorluklarla çocukluktan beri çalışmayla geçen bi hayat Allah rahmet eylesin çok üzdü bizi ya

Avatar
Alm 4 yıl önce

can güvenliği varmıydı bu iş yerinde

Avatar
Alm 4 yıl önce

He ALM bir sen biliyorsun can güvenliği ni bir senin aklına geliyor

Avatar
Cuma polat 4 yıl önce

Allah rahmet eylesi