Bayburt Belediyesi'nden 'Aile Yaşam Merkezi'

Bayburt Belediyesi, Aile Yaşam Merkezi Projesi'ni hayata geçiriyor.

Bayburt Belediyesi'nden 'Aile Yaşam Merkezi'
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, Aile Yaşam Merkezi Projesi'ni hayata geçiriyor. Eski Hastane Caddesi'ndeki Bayburt Belediyesi'nin kullanımına devredilen bina Aile Yaşam Merkezi olacak şekilde yeniden dizayn ediliyor. 

İçerisinde yer alacak olan konferans ve sergi salonları, el sanatları kursları, çocuk oyun alanları, kütüphane, kafeterya ve spor salonları ile oldukça komplike bir yapıya bürünecek olan aile yaşam merkezi, sadece hanımlara hizmet verecek. İç dizaynı devam eden merkezde Bayburtlu kadınlar hem sosyal ve sportif faaliyetlerini yerine getirecekler, hem de merkezin bünyesinde açılacak kurslarla kendilerini geliştirebilecekler. 

Kadınlar sosyal yaşamda daha fazla yer alacak

Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte aile yaşam merkezinde incelemelerde bulunan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, yapımı devam eden aile yaşam merkezinin tamamlanmasıyla birlikte Bayburtlu bayanların zamanlarını oldukça verimli geçirebilecekleri güzel bir mekâna kavuşacaklarını belirtti.

Başkan Memiş ayrıca köylerden gelen bayanların eşlerini veya köy arabalarının hareket vaktini beklerken dinlenmek ve sıkılmadan vakit geçirmek için burayı tercih edebileceklerini ifade ederek, aile yaşam merkezinin tüm bayanların hizmetinde olacağını söyledi.

Merkezin Bayburt’ta bir ilk olması açısından önem taşıdığını ve şehirde bir eksikliği gidereceğini belirten Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ise aile yaşam merkezinin kadınların sosyal yaşamda daha fazla yer almasını sağlayacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 7 yıl önce

aynı işi gören Halk Eğitim Merkezi var..ayrıca önce yolları halledin. bu ülke hepimizin.. trilyonlar harcanıyor. her sene asfalt dökecekseniz bırakın bu işleri yapmayın. Erzurum, İstanbul vb. illerde de tuzlama oluyor. nedense o illerde tuzlamaya bağlı çukurlaşma, çökme olmuyor. ya siz amatörsünüz, ya birşey bilmiyorsunuz..Bayburt'un 15 yılını heba ettiniz. gelinin nokta hüsran.. hala gazel okuyorsunuz. yaptığınız bütün işleri elinizi yüzünüze bulaştırdınız. sadece belediye değil bütün kurumlarda fiyasko.. neden? denetimsizlik, vurdumduymazlık, adam kayırmacılık, tarafgirlik..harcanan onca para boşa gitti..yapamıyorsanız talip olmayın.. koltuklar hizmet içindir.. asılnda sorunları herkes biliyor ama ne hikmetse dile getirmiyor. Bu aile yaşam merkezi denen şeyde aynı fiyasko ile sonuçlanacak.. birilerine makam, iş imkanı sunmak için yapılan bir girişim.. AB kanunları gereği kadınları iş hayatına atma projesi fiyasko ile sonuçlandı.. iş-kur nedeniyle kadınlar ailelerini yıktılar.

Avatar
Umut 7 yıl önce

Yolları düzgünleştirin daha faydalı olur belki bi işe yarar belediye

Avatar
ali 7 yıl önce

bırakın bu reklam peşinde koşmayı da binlerce genç e verdiğiniz burs sözünü yerine getirin yoksa yalancı durumuna düşeceksiniz

Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @ali

Mahkemeye gitsinler. Kandırıldık durumuna düşmesinler.

Beğenmedim! (0)