Başbakan Yıldırım Bayburtlu vatandaşın ricasını kıramadı

Başbakan Binali Yıldırım, Bayburtlu Nahide Kaya'nın ricasını kırmadı.

Başbakan Yıldırım Bayburtlu vatandaşın ricasını kıramadı
Başbakan Binali Yıldırım, Bayburtlu Nahide Kaya'nın ricasını kırmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayan Yıldırım, Nahide Kaya ile Erdoğan'ı telefonda görüştürdü.

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını Hacı Bayram Veli Camii'nde kıldı. Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, Bayburtlu Nahide Kaya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşmesini sağladı.

"Bir hanımefendi ısrarla sizin sesinizi duymak istiyor, Bayburt'tan Nahide Hanım" diyen Yıldırım, telefonu Nahide Kaya'ya verdi. Erdoğan ile telefonda görüşen Nahide Kaya, "Nasılsınız, iyi misiniz? Allah razı olsun ellerinizden öpüyorum. Sesinizi duydum daha iyi oldum" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın ise, 'Hele hele bir de Bayburtlu olunca benim için ayrı bir yeri var", "Kaç çocuk var?" demesi üzerine ise Kaya, "3 kızım bir oğlum var" diye cevap verdi. 

Nahide Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Darıca'da oturduğunu, uzun zamandır sesini duyup hal hatır etmek istediğini ve herhangi bir isteğinin olmadığını söyledi.   

Yıldırım, daha sonra başka bir vatandaşı da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OZAN 7 yıl önce

Artık Bayburtun reklamı İstanbulda yapılıyor ama Bayburt un nüfusunda kıpırtı yok. Kısacası göç edenler sadece isim olarak Bayburt u dillerinde gezdiriyorlar. Bayburta faydası yok. Kısacası Yatırım yapan yok.