Aydıntepe'de "Hoş Geldin Bebek" Projesi

Aydıntepe Kaymakamlığı ile Aydıntepe Belediyesi işbirliğiyle başlatılan "Hoş Geldin Bebek" Projesi kapsamında, doğum yapan annelere ve bebeklerine çeşitli hediyeler veriliyor.

Aydıntepe'de "Hoş Geldin Bebek" Projesi
Bayburt Postası - İlçede doğum yapan anneler için "Hoş Geldin Bebek" Projesini hayata geçiren Kaymakam Selçuk Haskırış ve Belediye Başkanı Haşim Şentürk, ilçe merkezinde doğum yapan aileleri ziyaret etti.

Kaymakam Haskırış ve Başkan Şentürk, proje kapsamında, evlerinde ziyaret ettiği anneler Sümeyye Şentürk,  Merve Eraslan, Esra Arslan ile Huriye Eren ile bebeklerine çeşitli hediyeler ve altın takdim etti.

Ziyarette Haskırış ve Şentürk'e Aydıntepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özcan Altuntaş ve Sağlık Grup Başkanı Oğuzhan Boz da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.