Avukat Atilla Adiloğlu hayatını kaybetti!

Bayburt'un ilk avukatlarından Atilla Adiloğlu (86) hayatını kaybetti.

Avukat Atilla Adiloğlu hayatını kaybetti!
Bayburt Postası - Bayburt'ta 50 yılı aşkın bir süre ile en uzun avukatlık yapan isimlerden olan Atilla Adiloğlu, uzun bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek Bayburt Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

1970'li yıllarda Ankara'daki Bayburt Kültür ve Yardım Cemiyeti tarafından çıkarılan Bayburt'un Sesi adlı derginin yayınlanmasına Mehmet Çatalbaş ile birlikte öncülük eden Adiloğlu, Bayburt'un cemiyet hayatında beyefendi kişiliyle de iz bırakmış bir isimdi. Toplum tarafından sevilen ve saygı duyulan Adiloğlu, Bayburt'un ilçe olduğu dönemlerde CHP Bayburt İlçe Başkanlığı da yapmıştı. 

Adiloğlu, bugün saat 11.00'de Asri Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt eski Belediye Başkanlarından Numan Erengil ile Vural İşaşır, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci, meslektaşları, Adiloğlu Ailesi ve sevenleri katıldı.

Bayburt Postası Yazı Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Adiloğlu Ailesine, dostlarına, sevenlerine başsağlığı dileriz.

Taziye için:  
Oğlu Nazmi Adiloğlu
0530 969 45 62
Oğlu Ali Kemal Adiloglu
0530 782 75 83

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Demokrat Bayburt 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Avatar
Kete yiyen adam 4 yıl önce

Rabbim gani gani rahmet eylesin çok sevilen bir sima idi

Avatar
Ünsal sezgin 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin kederli ailesine baş sağlığı diliyorum

Avatar
Ozan 4 yıl önce

Sayın abimiz değerli bir kişilikti. Bayburt un son asırda yetiştirdiği değerli bir büyüktü. Baybut onu minnetle anmalı. Allah rahmet etsin.