Ailesi, şehidin yüzüne son kez baktı

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör operasyonunda şehit düşen özel harekat polisi Erbay'ın cenazesi, memleketi Bayburt'a getirildi.

Ailesi, şehidin yüzüne son kez baktı
Bayburt Postası - Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Ömür Erbay'ın cenazesi, memleketi Bayburt'a getirildi.



Erzurum'dan karayoluyla araç konvoyu eşliğinde Bayburt'a getirilen şehidin cenazesi, Arpalı beldesindeki Dikmetaş Camisi morguna götürüldü.

Erbay'ın cenazesi, burada ailesi ve yakınları ile Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deni, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Cevher ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Meslektaşları, cenaze aracından aldıkları şehidin naaşını morga taşıdı.

Morgun önünde bekleyen şehidin babası Turgut, annesi Neşe, eşi Şeyma ve kardeşleri Zümra ile Adem Erbay'ı, yakınları ve polisler teselli etmeye çalıştı.

Şeyma Erbay, eşinin cenazesini görmek için morga 6 aylık oğulları Uğurkan ile girdi.

Erbay'ın naaşı, yarın Arpalı Merkez Camisi'nde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından buradaki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Öte yandan Bayburt Belediyesi yarın cenaze namazına katılmak isteyen vatandaşlar için saat 10.30'dan itibaren Saat Kule Meydanı'ndan araç kaldırılacağını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A 8 yıl önce

Ömür erbayin silah arkadasiyim meslektasiyim ömür bir kahramandi . Allah rahmet eylesin.

Avatar
s.t.k-bayburt 8 yıl önce

c.Allah rahmet eyleye,mekanı cennet olsun,ailesine bütün türkiyemizin başı sağ olsun,c.Allah sabır versin.amin