Aile Yaşam Merkezi'nden bir yenilik daha

Bayburt Belediyesi tarafından bu yıl hizmete açılan ve bölgesinde bir ilk olma özelliği taşıyan Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi bayanlara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Aile Yaşam Merkezi'nden bir yenilik daha
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından bu yıl hizmete açılan ve bölgesinde bir ilk olma özelliği taşıyan Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi bayanlara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.  
Açıldığı günden bu tarafa düzenlediği eğitim programları, seminerler, fitness eğitimi ve hukuk danışmanlığı hizmetleriyle oldukça aktif bir şekilde faaliyet gösteren merkez bünyesinde “yaşam koçluğu” eğitimi başlıyor.

Günlük hayatın koşturmacasından bunalan ve kararlarını uzman kişilerle birlikte alıp, kendini onların rehberliğinde yenilemek isteyen bireylere profesyonel destek vermeyi amaçlayan ve son dönemin en popüler uygulamalarından olan yaşam koçluğu hizmeti Aile Yaşam Merkezi tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. Bu destekle birlikte kadınların sosyal hayata ve topluma daha kolay adapte olmaları amaçlanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.