3 can toprağa verildi

İki aracın menfez inşaatı için açılan çukura düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerden 3'ünün naaşı toprağa verildi

3 can toprağa verildi
Bayburt Postası - Bayburt'ta otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düşmesi sonucu yaşamını yitiren 8 kişiden 3'ünün cenazesi defnedildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden Recep Kuruk dün toprağa verilirken Muhammet Samet Çakmak (31) ve Esma Adıgüzel'in (31) cenazelerinin Bayburt Devlet Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından son yolculuklarına uğurlandı. 

Bir çocuk babası Çakmak için Şeyhhayran Mahallesi'ndeki Yakutiye Camisi'nde, Bayburt Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve bir çocuk annesi Adıgüzel için Şingah Mahallesi'ndeki Şingah Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenlerine Çakmak ve Adıgüzel'in yakınları ile Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile vatandaşlar katıldı. 

Çakmak ve Adıgüzel'in naaşları, Şingah Mahallesi'ndeki Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Aynı kazada yaşamını yitirenlerden, Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüsün şoförü Recep Kuyruk (21) da dün defnedilmişti.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden İran uyruklu 5 kişinin cenazeleri, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu ile Ankara Büyükelçiliği yetkililerine teslim edildi. 

Yaralılardan İran uyruklu bir çocuk ile Metehan Bayramoğlu'nun Bayburt Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Tedavileri tamamlanan İran uyruklu 2 çocuk ise taburcu edildi.

Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımı mevkisinde 29 Mart'ta İran plakalı otomobil, menfez inşaatı için açılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura düşmüştü. Kısa süre sonra Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüs de aynı çukura düşmüş, kazada 8 kişi yaşamını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cinayet 6 yıl önce

Tek kelime ; CINAYET

Avatar
Baybars 6 yıl önce

Insan hayati nekadarda ucuz bixim ulkemizde boyle ihmalle gelen haberleri okudugum zaman bixim avrupaya yetisnemiz icin cok calismamiz gerektigini anliyorum ilkonce bu cukuru acip onlemler almayan firmsya ceza vermek gerekiyor bu olen sekiz kisinin akrabalari bu firmadan milhonlarca lira tazminat almali bak ozaman boyle afrika ulkelerinde bile gorulmeyen traji komik olumler oluyormu hicbir isaret olmadan cukur kazip oylece birakmak 8 insanin hayatina mal olmak tam bir kasittir sorumlular en agir sekilde cezalandirilmalidir