Yüzlerce Bayburtlu 'Ramazan Sofrası'nda buluştu

Bayburt Belediyesi tarafından son yıllarda hayata geçirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplu iftar sofrası bu yıl Hükümet Meydanı'nda kuruldu.

Yüzlerce Bayburtlu 'Ramazan Sofrası'nda buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından son yıllarda hayata geçirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplu iftar sofrası bu yıl Hükümet Meydanı'nda kuruldu. Bu yılki Ramazan sofrasına vatandaşlar yine yoğun ilgi gösterdi. 


Yüzlerce vatandaşın katıldığı iftar programına Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt eski Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal katıldı. 

Bayburtlu müzisyenlerin ilahi dinletisinin de yer aldığı programda bir konuşma yapan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Doğu Türkistan'da yaşanan Çin zulmüne değindi. Memiş, şunları söyledi:

"Çok muhterem misafirler, Ramazan ayında Rabbime hamd olsun, bizler çocuklarımızla eşlerimizle, babalarımızla, annelerimizle iftar edebiliyoruz ama bu 2015 yılında bu çağda sırf Müslüman oldukları için, Oruç tuttukları için, Kuran okudukları için zulme maruz kalan Müslüman kardeşlerimiz var. Bu akşam onlara Rabbimden merhamet ve huzur dileyelim. Onlara bu zulmü yapan başta Çin olmak üzere bütün zalimleri şiddetle kınıyorum. Rabbim'den ümit ve niyaz ediyoruz ki bu mübarek günlerin sonunda bayrama bütün İslam alemi olarak, bütün insanlık olarak huzurla mutlulukla barışla bayrama ulaşalım. Bütün Müslüman kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah onlara bizler gibi huzurlu mutlu bir bayram yaşamayı Rabbim nasip eder. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, hepinizi tekrar teşriflerinizden dolayı saygıyla hürmetle selamlıyorum, afiyet olsun."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sibel 9 yıl önce

sayın başkan sadece protokolde belediye başkanı olduğunu hatırlıyor,şu yolların ,tozun pisliğin mimarı değil sanki, oto galerici belediyeye aldığı araçlar bir iki hafta ak bankın önünde sergileniyor bakın ben aldım,vAllahi Hacı aliyi bile arıyoruz ne hallere kaldık...

Avatar
metin 9 yıl önce

eskiden insanlar burda yemek yemeye utanırlardı burda ancak yolda kalmış misafir sahipsiz kimsesiz yoksullar yemek yerdi bu yemek onları hakkıydır

Avatar
silo 9 yıl önce

Devletin malını peşkeş çeken e haram olsun...

Avatar
gökhan 9 yıl önce

Eski vekil sayın bünyamin özbek bu memlekette izlediği rezil siyaset nedeniyle seçim kaybedildi. ama hala vekil olduğunu zannediyor.

Avatar
bayburt 9 yıl önce

seçtiğimiz insanları yermek marifet değil ama seçilenlerde yaptıkları organizeleri ne amaçla yaptıklarını kendilerine sormalılar ; cevap yine kendilerinde saygılar.

Avatar
sinan 9 yıl önce

Bayburt belediyesinin kaynaklarını kullanarak ak parti iftarı yapmışlar. yazık.