Yakutiye Cami'de süt dağıtılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, Mevlit Kandili dolayısıyla bugün 81 ildeki 159 camide 290 bin 850 adet 200 mililitrelik kutu süt dağıtımı gerçekleştirecek.

Yakutiye Cami'de süt dağıtılacak
Bayburt Postası - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, Mevlit Kandili dolayısıyla bugün 81 ildeki 159 camide 290 bin 850 adet 200 mililitrelik kutu süt dağıtımı gerçekleştirecek. 81 ilde 159 camide gerçekleşecek olan dağıtım Bayburt'ta ise Yakutiye Cami'de gerçekleşecek. 
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Çelik'in talimatıyla bu akşam kandil dolayısıyla Türkiye genelindeki camilerde yatsı namazının ardından 290 bin 850 adet 200 mililitrelik kutu süt dağıtılacak.

Türkiye'nin 81 ilindeki 159 camisinde düzenlenecek etkinlikte avlulara stantlar kurulacak. Bakan Çelik de Ankara'da bir camide süt dağıtımına iştirak edecek.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.