‘Suat Hoca’ yaşam mücadelesine son verdi

Bayburt Anadolu Lisesi’nin eski müdürü Suat Şener (62) Hakk’ın rahmetine kavuştu.

‘Suat Hoca’ yaşam mücadelesine son verdi
Bayburt Postası - Bayburt eğitim camiasının değerli isimlerinden Suat Şener 25 gün önce geçirdiği kalp krizi sonrası Erzurum’a sevk edilmişti. Erzurum’da süren tedavisine cevap vermeyen Şener, bugün yaşam mücadelesine son verdi. 

1990 yılında Bayburt’ta sınavla öğrenci alan ilk okul olarak kurulan Bayburt Anadolu Lisesi’nde coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Şener, sonraki yıllarda okula müdür olmuş ve bu görevi 20 yılı aşkın bir süre üstlenmişti. İsmi Bayburt Anadolu Lisesi ile özdeşleşen Şener, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan bir düzenleme ile bu görevinden alınmış, önce öğretmenlik sonrasında ise müdürlük yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu. 

3 çocuk babası olan Suat Şener, halen Bayburt Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcılığı görevini üstlenmekteydi.  

Şener, bugün öğle namazı sonrası Yakutiye Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığına defnedildi.

Anahtar Kelimeler:
Suat Şener
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalcin 6 yıl önce

Onu gorevden alan milli egitimdeki komisyon uyeleri nasil helalleseceksiniz

Avatar
serhat 6 yıl önce

Malesef gelenek devam ediyor;hep öldükten sonra değerimiz anlaşılıyor.20 yılı aşkın müdürlük yapmış böylesine bir insana yapılanları unutmadık.Niye? sırf düşünceleri birileriyle ortak payda da buluşmuyor diye.Şimdi ardından kulağa hoş gelen söylemleri o birilerini iyice madaralaştırıyor. Zatan onlar da utanma pazarı bunları söylüyor.Çünkü gerek hastalığı gerekse cenazesinde görüldü ki;hocamın sevenleri çok imiş.Düne kadar neredeydiniz ey gafiller.Hocamın ruhu şad olsun,mekanı cennet olsun.Şimdi yalakalığa gerek yok.Binlerce seveni var gördunuz.Şimdiye kadar nasıl tavır takındıysanız kendisine şimdiden sonra da bu tavrınızı takınınız.

Avatar
Muhammed Yazıcıoğlu 6 yıl önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah

Avatar
ŞAHİN GÜL 6 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN. AİLENİN ACİSİNİ PAYLAŞİR. SEVENLERININ BAŞİ SAG OLSUN.

Avatar
Fuzuli 6 yıl önce

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Bayburt Anadolu lisesinin değerli müdürü iken kendisini tanıdık ve her zaman iyilikle anacağız kendisini..

Avatar
vatandaş 6 yıl önce

Haklısın Serhat bey. Adam imişler gibi birde taziyesine giderler.

Avatar
Tuncay kahrıman 6 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI OLSUN İNŞALLAH AİLESİNE SABIRLAR VERSİN

Avatar
SUAT KÖPRÜCÜ 6 yıl önce

SEVGİLİ KARDEŞİM OKUL ARKADAŞIM AİLE DOSTUM ARAMIZDAN EBEDİYEN AYRILMAN BİZLERİ VE BAYBURT HALKINI DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR SENİ HİÇ UNUTMAYACAGİM ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLENE VA SEVENLERİNE BAŞ
SAĞLIĞI DİLERİM.MEKANIN CENNET OLSUN ...SUAT KÖPRÜCÜ