Şehit Mete Okur için mevlit okutuldu

Bayburt'ta, şehit Jandarma Onbaşı Mete Okur için mevlit okutuldu.

Şehit Mete Okur için mevlit okutuldu
Bayburt Postası - Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneğince Çayıryolu köyündeki Akkoyunlu Fahrettin Kutlu Bey Camisi'nde organize edilen mevlit programına şehidin yakınlarının yanı sıra Vali Yardımcısı Coşkun Öztürk, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, 17. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı Bayburt Kışla Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hayrettin Haluk Akkoyunlu, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal ile vatandaşlar katıldı.

Müftü Başoğlu, 1994 yılında Hakkari'de çığ felaketinde şehit olan Okur ile tüm şehitler için dua etti.

Güvenlik güçlerinin yurdun her noktasında canlarını ortaya koyarak vatanı koruduğunu vurgulayan Başoğlu, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

Katılımcılar, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehidin aynı köydeki kabrini ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz 5 yıl önce

Mekanin cennet olsun yigidim...

Avatar
Sunurlu 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin.