Savcı Kiraz için gıyabi cenaze namazı

İstanbul'da teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Bayburt'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Savcı Kiraz için gıyabi cenaze namazı
Bayburt Postası - İstanbul'da teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Bayburt'ta gıyabi cenaze namazı kılındı. AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Yakutiye Camii'de kılınan gıyabi cenaze namazının ardından AK Parti Bayburt Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kaymak bir açıklama yaptı. 

Kaymak şunları söyledi:

"Dün İstanbul Çağlayan Adliyesinde teröristlerce rehin alınan ve şehit edilen Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm milletimize başsağlığı dilerim. Adliyeye cübbeyle girip, savcı vuracak kadar kadar gözü dönmüş teröristleri ve terör örgütüne tek kelime edemeden; teröristlere ''eylemci'' diyen, teröristlerin paylaştığı; savcımızın başına dayanan silahlı fotoğrafı manşetlerine çeken, eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşan malum medyayı kınıyoruz. Bunu en yüksek sesle haykırmak Ak Gençliğin boynunun borcudur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.