Ramazan ayının teması, 'iyilik'

Bayburt İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl ramazan ayındaki temanın "Vakit İyilik Vakti, Bu Ramazan ve Her Zaman" olduğunu söyledi.

Ramazan ayının teması, 'iyilik'
Bayburt Postası - Bayburt İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl ramazan ayındaki temanın "Vakit İyilik Vakti, Bu Ramazan ve Her Zaman" olduğunu söyledi.

Aksoy, yaptığı açıklamada, her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ramazan ayında bir konunun ön plana çıkarıldığına işaret etti.

Seçilen konunun ramazan süresince işlendiğini belirten Aksoy, "Geçen yıl 'Kimse Kimsesiz Kalmasın', 'Bu Ramazan ve Her Zaman" konu başlığı ile kimsesizlere sahip çıkma konusu işlendi. Bu ramazanda da "Vakit İyilik Vakti, Bu Ramazan ve Her Zaman" konu başlığı altında iyilik konusunu camilerimizde işleyeceğiz. İyilik yapmak, ihsanda bulunmak, kerem sahibi olmak, lütufla bulunmak, alicenaplık göstermek gibi başkalarının ihtiyaçlarını gidermek konusunda bu ramazanı şerif ayı süresince bütün camilerimizde işlenecek" diye konuştu.

Aksoy, ramazan ayı öncesinde il genelindeki bütün camilerin bakımı, onarımının yapıldığını da sözlerine ekledi.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenan 9 yıl önce

an vardır ömre bedel sen önce çıkıp bu milletten özür dileyeceksin yaptıgının hata olduğunu kabul edeceksin sonra senin söylediklerinin ehemmiyeti ola ben senin yüzünden camide vaaz veriyosan o camiyi terk ediyorum ve bu hakkımı sana helal etmiyorum kemalettin bey ben o karşılamaya gittigin siyasi görüştenim yanlışı babamda yapsa yanlıştır sen okudugun bize anlattıgın Allah kelamını ve peygamber sünnetini bi anlamaya çalış bide müftü nedir hoca nedir bi bak

Avatar
ALİ 9 yıl önce

sayin müftüm tarafsizliğinizi kaybettiniz. artik sadece akp'lilerden iyilik bekleyin.

Avatar
muallim 9 yıl önce

Allah seni affetsin.

Avatar
İkbal. 9 yıl önce

Bu müftü miyadını doldurmúştur senin anlattiğini bayburtta kimse galiye almaz.siyasi kimliğin beni ilgilendirmez fakat bir il müftüsü olarak seni benimsemiyorum bu memleketin deyerli makamını dolduramiyorsun.git artik git......

Avatar
Ersoy 9 yıl önce

Müftü hakkında olumsuz yazan zaktı muhteremler bundan sonra sizde adam gibi adam olun sizide karşılasınlar

Avatar
hüsniye karoğlu 9 yıl önce

müftüyü çok fırçalamayınız,zira siyasete ısınıyor basından(ulusal)

Avatar
ahmet 9 yıl önce

ersoy bey il müftüsü ve diğer müdürler protokol gereği bakanı veya bir devlet yetkilisini valiliğin önünde resmi törenle karşılar. milltevekili adaylarını şehrin girişinde diğer partililer gibi karşılayamaz. bu etik değildir. burda farkında isen karşılananlar değil, karşılayanlar söz konusu. çünkü bu insan bir din adamı. onun vaazını dinleyen ve arkasında saf tutan bir çok farklı görüşte insan var. ayrıca burda konu kişiler değil, kişilerin yaptığı yanlışlar eleştiriliyor. saygılar.