Prof. Kahraman Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu üyeliğine atandı.

Prof. Kahraman Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Prof. Dr. Abdullah Kahraman Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu üyeliğine atandı.

Prof. Karaman kimdir?

1964’te Bayburt’ta doğdu. İlkokulu Bayburt’ta tamamladı. Üsküdar İmam-Hatip Lisesi’den ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre öğretmen olarak çalıştı. 1994 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne İslam Hukuku Anabilim Dalına Araştırma Görevlisi olarak atandı, 1997 yılında Doktor, 1998 y‎ılında Yrd. Doçent, 2003 tarihinde Doçent ve 2008’de profesörlüğe atandı. Üç yıl (2004-2007) Bakü Devlet Üniversitesinde Misafir öğretim üyesi ve idareci olarak görev yapmıştır. Arapça ve İngilizce bilmektedir. Kahraman, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktaydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.