Mustafa Köseoğlu Cami hizmete açıldı

Hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın katkılarıyla yapımı tamamlanan Mustafa Köseoğlu Camii’nin açılış töreni, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ın katılımıyla gerçekleşti.

Mustafa Köseoğlu Cami hizmete açıldı
Bayburt Postası - Baberti Külliyesi’nin sembollerinden biri olan ve etkileyici mimarisiyle yeni bir çehre kazandıran Mustafa Köseoğlu Camii’nde peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından resmî açılış yapıldı.

Akademik Yıl Açılış Töreni öncesinde, Başkan Ağbal, protokol üyeleri, Köseoğlu Ailesi mensupları, akademisyenler ve öğrenciler, hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu’nun bağışlarıyla inşa edilen caminin açılış töreni için bir araya geldi.

Vali Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş konuşmalarında, şehre kazandırılan bu güzide eser için Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Köseoğlu ailesine teşekkür etti.

Rektör Coşkun ise, caminin yapılma hikayesini paylaşarak, Köseoğlu’nun 5 bin kapasitesiyle şehrin en büyük ibadet mekanının her bir aşamasında desteğini esirgemediğini, Ağbal ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın da büyük katkılar sunduğunu dile getirdi.

Ağbal, törene Mustafa Köseoğlu’nu temsilen katıldığını ifade ederek, çok önemli bir eserin Bayburt’a kazandırıldığını ve bu konuda Coşkun’a özellikle teşekkürlerini sunduğunu belirtti. Tören, Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’nun konuşması ve duasıyla sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak Güngör 5 yıl önce

Camilerde resmi törenle açılmaya başladı. Diyecek bişey yok.

Avatar
MEHMET 5 yıl önce

YAPTIRAN' DAN ALLAH RAZI OLSUN. BU MEMLEKETTEN YILLARCA VEKİL ( 20 - 25 YIL) OLARAK GİTMİŞ BİRİNİN BAYBURT' DA DİKİLİ BİR AĞACI VARMI. KAZANDIKLARININ / ALDIKLARI MAAŞLARIN KAÇ KURUŞUNU BAYBURT'A HARCAMIŞLAR. ELLERİNDE NE VARSA BÜTÜN YATIRIMLARINI DIŞAR DA YAPMIŞLAR. LAFA GELİNCE ONLARDA ÇOK BAYBURT'U SEVEN YOK.

Avatar
ahmet 5 yıl önce

sivil toplumdan kimsenin olmaması eksiklik gibi ama olsun camiyi yapan bu toplumdan bir insan.M USTAFA AMCAYA TEŞEKKÜRLER..zaten kalburun üstü yani altın oluklar gitti..

Avatar
rambo yağız 5 yıl önce

Haklısın her şey avrupa birliği için avrupalıların gözüne girmemiz lazım ağlanacak halimize gülelimm :)))

Avatar
rambo yağız 5 yıl önce

Tşkr kardeşim nihayet anlayan ve düşüncesini anlatan biri çıktı helal olsun kardeşim sana bayburtun para kasası büyük yiyen yiyene bitmiyor olan gariban köylü bilinçsiz kardeşime oluyor yazık :(((

Avatar
İDRİS ÇAMUR 5 yıl önce

MUSTAFA KÖSEOĞLU KEŞKE ÖNCE KENDİ KÖYÜNÜN CAMİSİNİN (PINARCIK KÖYÜ)EKSİKLERİNİ TAMAMLAYIP İKİ YILDA ZAR ZOR BİTİRİLEN İMAM EVİNİ YAPTIRSA İDİ DAHA GÜZEL OLURDU İ

Avatar
zahitli 5 yıl önce

demekki köyün müfüsü 5000 ni geçik cameet sığmıyor camiyev Vay anasını