İki dernekten bağış dayanışması

Sadakataşı Derneği ve MÜSDER tarafından 100 aileye kurban bağışı yapıldı.

İki dernekten bağış dayanışması
Bayburt Postası - STK'lardan 100 aileye kurban bağışı yapıldı. Sadakataşı Derneği ve Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti (MÜSDER) tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmada, yurt dışında ve Bayburt’ta olmak üzere 100 ihtiyaçlı aileye kurban bağışında bulunuldu.

Yapılan bağışlar hakkında bir açıklamada bulunan MÜSDER Genel Koordinatörü Hatem Serkan Taner, "Bu bayramda İslam coğrafyasında kan, gözyaşı ve hüznün hakim olduğunu müşahede etmekteyiz. İnsanlık tarihinin en karanlık sayfalarından birindeyiz. Bu bayramda Mevla’dan mahzun Kudüs’ün feryadının dinmesini, Suriye, Arakan, Doğu Türkistan'da yaşanan vahşetin durmasını, paramparça edilen ümmetin tek vücut olmasını, unutturulmak istenen Çeçenya’nın unutulmamasını, son zamanlarda  ülkemizde çıkarılmak istenen kardeş kavgasına fırsat vermemesini, terör belasından biran önce kurtulmayı, bizi ezansız, bayraksız bırakmamasını, yüreklerimizden muhabbeti eksik etmemesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.