İHH'dan kardeşlik iftarı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bayburt Şubesi ile Bayburt Belediyesi iş birliğiyle kardeşlik iftarı düzenlendi.

İHH'dan kardeşlik iftarı
Bayburt Postası - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bayburt Şubesi ile Bayburt Belediyesi iş birliğiyle kardeşlik iftarı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki iftar programında bir araya gelen Bayburtlu vatandaşlara İHH gezici mutfağında hazırlanan yemekler ikram edildi.

İHH Bayburt Şubesi Başkanı İlhami Polat, yaptığı konuşmada, Bayburt Belediyesiyle ortaklaşa düzenledikleri iftar programın amacının ramazanın birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmak olduğunu bir kez daha insanlara hatırlatmak olduğunu söyledi.

Bayburt'ta ilk defa düzenledikleri kardeşlik iftarına katılan Bayburtlulara müteşekkir olduklarını belirten Polat, "Çünkü siz bu iftara katılarak ramazanın o ruhunu burada sergilediniz. İnşallah ramazanın manevi atmosferiyle birlikte doruğa çıkan bu birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve paylaşma ruhumuz ramazandan sonra da artarak devam eder." dedi.

İHH ve Bayburt Belediyesince ortaklaşa düzenlenen iftar programına yaklaşık 500 kişi katıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.