Esenler Bayburt Derneği'nden sokak iftarı

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Esenler Şubesi, hemşehrilerini sokak iftarında bir araya getirdi.

Esenler Bayburt Derneği'nden sokak iftarı

Bayburt Postası - Bayburtlular'ın yanı sıra Esenler sakinlerini de ağırlayan Bayburt Derneği, belediye tarafından verilen iftarları da gölgede bıraktı. 

İftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Esenler Şubesi Başkanı Necmettin Emirali, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

Emirali, yaptığı konuşmada, “Bayburt Derneği olarak bu yıl iftar programımızı sokakta düzenlemek istedik. Bizler de otellerde ya da restoranlarda düzenleyebilirdik ama burada olan samimiyeti sağlayamazdık. Sade bir iftar programı olsun diye hiçbir siyasetçiyi de davet etmedik. Açıkçası burada yapacakları konuşmalarla başınızı da ağrıtmak istemedik. Bu vesileyle bizleri bugün yalnız bırakmayan buraya gelerek iftarda bizlere eşlik eden herkese şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.