Dualar, 'Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiğe

Bayburt Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenci, öğretmen ve öğrenci velileri, Barış Pınarı Harekatı'nın başarıya ulaşması için 71 hatim indirip dua ettiler.

Dualar, 'Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiğe
Bayburt Postası - Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatının başarılı sonuçlanması için Bayburt Ortaokulu'ndan anlamlı bir destek geldi.

Öğretmen, öğrenci ve veliler 71 hatim indirip okul bahçesinde dua ettiler. Okunan hatimlerin duasının alınması için okul bahçesinde toplanıldı. Yeni Cami İmam Hatibi Enis Aslan’ın tarafından yapılan duaya öğrenci, öğretmen ve veliler hep bir ağızdan “Amin” dedi. Daha sonra İstiklal Marşı okundu.

Burada konuşan Müdür Yardımcısı Adem Türk, Mehmetçik’in Fırat’ın doğusunu terörden arındırmak için sefere çıktığını belirterek şunları kaydetti:

“Ülkemizin geleceğini tehdit eden başta PKK, YPG, DAEŞ ve tüm terör unsurlarının sınırlarımızda kurmaya çalıştıkları terör devletlerini ve her türlü kötü emellerini başlarına yıkmak için ordumuz sefere çıkmıştır. Kahraman ordumuza bir nebze destek olabilmek için veli, öğretmen ve öğrencilerimizin desteğiyle 1 gecede 71 hatim indirilip çok sayıda Fetih Suresi okundu. Bugün burada da okuduğumuz hatimlerin duasını etmek için toplandık. Bu operasyonlarda şehit düşen askerlerimize cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 4 yıl önce

Siz tum velilerden izin alip tami goturdunuz bu cocuklari? Kucucuk cocuklarin kafasini savas ve siyasete alet etmek cok ayip ve bir kucuk kiz cocugu babasi olarak Bayburt Orta okulu yoneticilerini ve Adem Turk u kiniyorum. Siz cocuklara sadece iyi egitim vermek ile mukellefsiniz. Isinizi dogru yapin ve siyasete ve siyasilere mesaj vermeyi birakin.